ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ 2013

Αγαπητοί γονείς, 

Η Κατασκήνωσή μας αποτελεί ένα σημαντικό τομέα δράσεως και προσφοράς του ποιμαντικού έργου της Μητροπόλεώς μας, που αποβλέπει στην ψυχική, πνευματική, αλλά και σωματική ανάπτυξη των παιδιών σας.

Στην Κατασκήνωση καταβάλλεται προσπάθεια για να χαρούν τα παιδιά την όμορφη φύση και να μετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που τους προσφέρει χαρά, παιχνίδι, πρωταθλήματα, ψυχαγωγία, συνεργασία με άλλα παιδιά, ευγενή άμιλλα, πρωτοβουλία, συμμετοχή σε ομαδικές εκδηλώσεις, και κυρίως στα Μυστήρια και τη Λατρεία της Εκκλησίας μας.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των παιδιών σας στην Κατασκήνωση είναι γι’ αυτά μια μοναδική εμπειρία, η οποία τα συνοδεύει σ’ ολόκληρη τη ζωή τους.

Η κατασκηνωτική περίοδος για τα αγόρια θα αρχίσει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα λήξει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Η κατασκηνωτική περίοδος για τα κορίτσια θα αρχίσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και θα λήξει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Και για τις δύο περιόδους η αναχώρηση με λεωφορείο θα γίνει στις 7:30 το πρωί (ώρα προσέλευσης μέχρι 7:15) μπροστά από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, η δε επιστροφή θα γίνει περίπου στις 12 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο.

Στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως υπάρχουν τα εξής έντυπα τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν δεόντως: 1. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΟΥ, 2. ΔΕΛΤΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΟΥ.

Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν αποφοιτήσει από την Τρίτη τάξη του Δημοτικού, μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.

Η προθεσμία υποβολής των παραπάνω εντύπων είναι για μεν τα αγόρια από 3η Ιουνίου έως και 28 Ιουνίου, για δε τα κορίτσια από 3η Ιουνίου έως 12 Ιουλίου.

Σκοπός των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων είναι η προσφορά στα παιδιά υγιεινού περιβάλλοντος, ψυχαγωγίας και πνευματικού καταρτισμού, τα οποία σήμερα είναι πολύ απαραίτητα, σημαντικά και αναγκαία. Αξίζει η προσπάθεια αυτή των κατασκηνώσεων να τύχει της αγάπης και της συμπαραστάσεως όλων μας.


Πατήστε εδώ να αναγνώσετε το έντυπο επικοινωνίας με τους γονείς.

Πατήστε εδώ να κατεβάσετε την έντυπη δήλωση κατασκηνωτού.


Εκτύπωση   Email