Πρόσκληση για το Κατηχητικό Σχολείο 2013

Τρίκαλα, 7η Οκτωβρίου 2013.

Αγαπητοί μου γονείς,Katihitika102013

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, όπως κάθε ευσυνείδητος γονιός, κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να γίνουν τα παιδιά σας, η ελπίδα όλων μας, ευγενικά, μορφωμένα, πολιτισμένα.

Σε μια εποχή που κίνδυνοι κάθε λογής απειλούν τη νεότητα, ιερή αγωνία όλων σας είναι να τα δείτε να προκόβουν, όχι μόνο στα μαθήματα και στις γνώσεις, αλλά κυρίως στο ήθος και στον χαρακτήρα.

Με συνείδηση ευθύνης και ειλικρινές ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας προτείνουμε κάτι ακόμη: να δώσετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή της Εκκλησίας, το Κατηχητικό Σχολείο, να διατηρήσουν τις αξίες και το ήθος τους.

Πέρα από προκαταλήψεις και φόβους, προσφέρετέ τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μιαν άλλη πρόταση ζωής, που σήμερα είναι τόσο επίκαιρη. Ο ξεχασμένος από την εποχή μας Χριστός μπορεί να δώσει τη λύση και την απάντηση στα προβλήματα των νέων ανθρώπων.

Στην ενορία μας οι συναντήσεις του Κατηχητικού Σχολείου θα γίνονται για αγόρια και κορίτσια δημοτικού κάθε Σάββατο πρωί στις 10:00 από την Πρεσβυτέρα Καλλιόπη Καλούσιου-Γραδούλα. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων θα υπάρχει άφθονο παιχνίδι, διαγωνισμοί, εκδρομές, αθλητικά πρωταθλήματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Παρακαλείσθε λοιπόν όπως προτρέψετε τα παιδιά σας να συμμετάσχουν στις Νεανικές Συντροφιές της Ενορίας Παναγίας Επισκέψεως.

Η έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί με αγιασμό στον Ιερό Ναό.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά ή μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2431033671.

Με αγάπη Χριστού

Ο υπεύθυνος του Τομέα Νεότητος

της ενορίας

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠ. ΓΡΑΔΟΥΛΑΣ


Εκτύπωση   Email