Η πόλη του Πειραιά υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας

Την Τίμια Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, υποδέχθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Το Ιερό Θησαύρισμα, το οποίο κόμισε διά θαλάσσης στην Πύλη Ε8 του κεντρικού Λιμένος Πειραιώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Γραδούλα, Προϊστάμενο του παλαιού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, όπου και φυλάσσεται το ιερό αυτό κειμήλιο, υποδέχθηκε επικεφαλής των Κληρικών, της μαθητιώσας νεολαίας και πλήθους κόσμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Εψάλει δέηση και εν συνεχεία με λιτανευτική πομπή και συνοδεία της Μουσικής Μπάντας του Λιμενικού Σώματος, αλλά και του Δήμου Πειραιά, η Τίμια Κάρα της Αγίας Βαρβάρας τοποθετήθηκε προς προσκύνηση και Αγιασμό των πιστών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς όπου τελέστηκε Δοξολογία.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει έως και τις 19:00 της 27ης Μαΐου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Κωνσταντίνεια 2019».

Εμφανίσεις: 1070