Εκτύπωση
29012021Κατά παλαιά παράδοση η Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού πανηγυρίζεται λαμπρά στην Ενορία Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Στις φετινές πανηγυρικές ακολουθίες θα Χοροστατήσει και θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ Χρυσόστομος σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Σάββατο 30 Ιανουάριου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει κατά τις Ακολουθίες Εσπερινού και του Όρθρου της Κυριακής ΙΕ΄ Λουκά.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου το πρωί 9:30-11:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει κατά τη δεύτερη Θεία Λειτουργία.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.

Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Υπαπαντής που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό μας.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Λόγω της διαμορφωθείσης καταστάσεως εκ της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19) για τη μετάβασή σε χώρο λατρείας ο ενδιαφερόμενος αποστέλλει μήνυμα SMS στον ειδικό αριθμό 13033 με τον αριθμό 5 ή συμπληρώνει την έντυπη βεβαίωση μετακίνησης τύπου Β΄ ομοίως με τον αριθμό 5.