Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής Κύπρου

Την Αποστολική Εκκλησία της Κύπρου, την πρώτη Αυτοκέφαλη Εκκλησία και την πρώτη στην τάξη μετά τα πρεσβυγενή Πατριαρχεία είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ευγενώς προσκληθείς υπό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος και η συνοδεία του, η οποία αποτελείτο υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Τρίκκης, πατρός Αλεξίου Κανίνα, του Αρχιδιακόνου πατρός Χρυσοστόμου Κοτίδη, και του εφημερίου του Ναού Παναγίας Επισκέψεως, πατρός Γεωργίου Γραδούλα, μετέφεραν προς ευλογία και αγιασμό του πιστού λαού την τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάραςστην Ιερά Νήσο των Αγίων.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 μετά το Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας προϋπάντησε με μεγάλη χαρά τον Σεπτό μας Ποιμενάρχη και την συνοδεία του και τους υποδέχτηκε στο Επισκοπείο του όπου τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος με την σειρά του ευχήθηκε καλή ποιμαντορία στο Μητροπολίτη της επαρχίας Ταμασού και τον ευχαρίστησε για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή.

Οι δύο Μητροπολίτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν για τρέχοντα εκκλησιαστικά θέματα.

 


Εκτύπωση   Email