MT2020

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ (12 - 14 Φεβρουαρίου 2016)

12022016Την Παρασκευή το βράδυ, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. ΤΙΜΟΘΕΟΥ.

Το Σάββατο το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων όπου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αειμνήστου Όλγας Παπαστεργίου.

Την Κυριακή το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Κυριακή το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Ακολούθως θα προπέμψει την Ιερά και Χαριτόβρυτο Αγία Κάρα της παρθενομάρτυρος Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου καταγομένης εκ της πόλεως των Τρικάλων διά τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης όπου και φυλάσσεται.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αλέξιος Κανίνας το Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Γαρδικάκι.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.